torstai 22. joulukuuta 2016

Ihana Liinu

Hän saapui meille maanantaina. Isot hämmästyneet silmät, utelias luonne ja rauhoittava kehräys ♥ Meidän äidin joulun ensimmäinen lahja :)

DSC_0003

Meidän rakkain Bianca-kissa nukkui pois syksyllä, ja jätti jälkeensä suuren ikävän. Talo on tuntunut jotenkin tosi tyhjältä ilman lemmikkiä, joka olis aina vastassa. Ollaan äidin kanssa molemmat ihan kissahulluja. Kisut vaan on maailman ihanimpia otuksia ♥ Nähtiin mun sisarusten kanssa oiva tilaisuus näin joulun tullen nyt ostaa äidille lahjaksi uusi kissaystävä. Alunperin aiottiin yllättää äiti vasta jouluaattona, mutta päädyttiin kuitenkin lopulta kysymään äidin mielipidettä asiaan. Äidin ei kauaa tarvinnut asiaa pohtia ennen suostumista. Niinpä Liinu muutti meille lemmikkieläinhoitolasta jo seuraavana päivänä.

DSC_0040

Liinu on arviolta kaksivuotias sievä tyttökisu. Liinu oli ehtinyt viettää lemmikkieläinhoitolassa jo yli kaksi kuukautta, ilman että häntä oli kukaan kaipaillut. Liinun aiemmasta elämästä ei siis ole minkäänlaista tietoa. Jonkinlainen perhe sillä on luultavasti kuitenkin ollut aiemmin, sillä Liinu on tosi ihmisläheinen ja rakastaa rapsutuksia. Koska Liinu oli ehtinyt olla hoitolassa jo pitkän aikaa vailla omistajaa, eikä hoitolan tilat ole rajattomat, hoitolan henkilökunta oli päättänyt että Liinun ois pian ollut aika lähteä tästä maailmasta. Onneksi satuttiin juuri sopivaan aikaan paikalle, ja saatiin tuo kullannuppu pelastettua meille!

DSC_0031

Liinu on pikkuhiljaa alkanut sopeutumaan meille. Aikuisen kissan sopeutuminen uuteen kotiin on huomattavasti hankalampaa kuin pienen pennun. Ensimmäisenä päivänä Liinu tutki melko uteliaastikin paikkoja. Toinen päivä meni melkein kokonaan sohvan alla kököttäessä. Vieläkin Liinu säntää melko nopeasti piiloon isoja ääniä ja uusia ihmisiä, mutta toisinaan se taas on hirvittävän sosiaalinen ja kerjää huomiota. Hiekkalaatikolla se on osannut käydä ihan yllättävän hyvin. Uskon että ajan kanssa se sopeutuu ihan varmasti, sillä jo muutaman päivän aikana on selvästi tapahtunut edistystä. 

Hän on kyllä kerrassaan ihana ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger