maanantai 8. helmikuuta 2016

Pictures on the wall

desenio taulut

Mulla on pitkään, varmaan niin kauan kuin ollaan tässä kämpässä asuttu, ollut haaveena saada jotain täytettä meidän olohuoneen seinille. Sohvan yläpuolella on ollut tähän asti ihan tyhjä seinä, joka on suorastaan huutanut tauluja. En vaan oo millään keksinyt mitä siihen laittaisin, tai löytänyt juuri niitä sopivia yksilöitä. Hetken aikaa mulla oli jopa pieni kuvakollaasi teettämistäni valokuvista seinällä, kun en enää halunnut katsella sitä tyhjyyttä. Nyt seinä kuitenkin vihdoin löysi taulunsa. Päädyin selailemaan Desenion sivuja, ja siitä se ajatus sitten lähti. Mulla meinas iskeä valinnan vaikeus kun valitsin noita julisteita sivuilta. Lopulta kuitenkin päädyttiin noihin kolmeen, kun Jannen kanssa yhdessä valittiin. Kehykset julisteille löytyi Ikeasta. Nyt olohuone on taas hieman enemmän mun mieleen ♥

desenio taulu
a ikea kehys
desenio taulut 1
desenio taulut 2
desenio taulut 3

Meidän olohuoneen sisustuksessa on tapahtunut viime aikoina pieniä muutoksia, ja niitä on tulossa vielä muutama lisää. Luvassa on parempaa postausta sisustuksesta, kunhan kaikki on saatu valmiiksi!

:llä Mira

4 kommenttia:

  1. Kävin pitkästä aikaa lukeen sun postauksia. Kiva juttu oli tuo 50 kysymystä. Ja hienot taulut oot löytänyt siihen seinälle. Kannatti miettiä riittävän pitkään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ♥ Joo noi on kyllä mun mieleen myös, ja kivaa kun saatiin vähän uutta ilmettä olkkariin :)

      Poista
  2. Tuli ihan superhienot julisteet! Etenkin tuosta unisiepparista tykkään! Hieno :) -Sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla että ovat sun mieleen myös, kiitos! ❤

      Poista

Powered By Blogger