lauantai 6. toukokuuta 2017

AVON Cosmetics

Pitkästä aikaa klikkailin itselleni Avonilta muutaman tuotteen tilaukseen. Tällä kertaa tuli ostettua vähän enemmän ihonhoitotuotteita kuin meikkejä. Tässäpä mitä paketista tällä kertaa paljastui :)

Avon setti

Nämä oli tän tilauksen lempparit! Tästä setistä löytyy tosiaan suihkusaippua, vartalonkuorinta- ja vartalovoide. Parasta näissä on ehdottomasti tuo tuoksu! Tuoksuu ihan samalta kuin miltä semmoinen vadelmajogurttisuklaa maistuu. Voisin vaan nuuhkia noita päivät pitkät, heh. Settinä noille tuli hinnaksi yhteensä vaan 6,95€.

DSC_0417

Täytyi myös vihdoin koittaa tätä Avonin Clearskin tuotetta, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksia. Tää toimii vähän samaan tapaan kuin ne sellaiset mustat peel off -naamiot, jotka on olleet suuressa suosiossa jo jonkin aikaa. Eli tuota puhdistusgeeliä levitetään kasvojen alueelle, annetaan kuivua n. 20 min, jonka jälkeen sitten sen voi poistaa sellaisena kuivuneena "liuskana" pois iholta. Muuten ihan jees, mutta tuo jämähti ainakin mulla niin tiukkaan kinni naamaan, että kyyneleet silmissä sitä sitten koitin repiä pois iholta. Siinä samalla kyllä varmaan poisti kaiken ylimääräisen lian pois iholta, mutta en kyllä tiedä oliko se tuon tuskan väärti! :D Hintaa tällä putelilla oli 6,95€.

DSC_0401

Viimeisimpänä vielä meikin kiinnitys- ja pohjustussuihke. Mulla on aiemmin ollut käytössä Essencen kiinnityssuihke, joka osoittautui yllättävän hyväksi (etenkin hintaansa nähden), mutta jostain syystä en oo nyt löytänyt sitä enää kaupoista. Päätin sitten kokeilla Avonin versiota, ja täytyy sanoa, että ei ollut mun mieleen niin paljoa kuin tuo Essencen suihke. Oon siis käyttänyt tätä nyt vain kiinnitykseen, enkä oo liiemmin huomannut eroa meikin pysyvyydessä. Pohjustukseen täytyy ehkä vielä koittaa, jos toimisi niin paremmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Powered By Blogger